Puhaltimien ja ilmanpoistolaitteiden valmistaja

Sodeca on erikoistunut puhaltimien sekä teollisuuskäyttöön tarkoitettujen lisälaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Teolliset sovellukset edellyttävät joustavuutta sopeutua jokaisen projektin spesifikaatioihin.

SODECA on keskittänyt toimintansa teollisuuspuhaltimien, ilmanvaihtojärjestelmien ja tulipalotilanteessa tarvittavien savuimurien valmistamiseen vuodesta 1983, jolloin se perustettiin.

SODECAn puhaltimet ja ilmanpoistolaitteet ovat saatavilla kaikissa Euroopan maissa ja muualla maailmassa tuotteiden laadun sekä käytettyjen tutkimus- ja kehitysmenetelmien ansiosta.

BUREAU VERITAS in sertifioima ja ISO 9001:2015:n mukainen laatuohjelmamme on toinen syy sille, miksi SODECA on yksi Euroopan parhaista ja maineikkaimmista puhallinvalmistajista.

Epäilemättä tärkein tekijä, joka mahdollistaa tavoitteidemme saavuttamisen, on inhimillinen tekijä. Upeat ammattilaisemme palvelevat sinua ja tarjoavat ilmanvaihtolaitteiston lisäksi ratkaisuja asiakkaan omiin ilmanvaihtovaatimuksiin.

Tarjoamme sinulle vilpittömästi mahdollisuuden vierailla 16 000 neliömetrin tiloissamme Sant Quirze de Besorassa. Sinulla on mahdollisuus nähdä, miten korkeimpien laatustandardien sekä ISO- ja AMCA-standardien mukaiset puhaltimemme valmistetaan.

Älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä. Kokemuksemme ja tiimimme ovat käytettävissäsi.

Ympäristösitoumuksemme


Sodeca on aloittanut uuden tutkimusvaiheen ja uusien ilmanvaihtotrendien suunnittelun ympäristön suojelemiseksi ja energian säästämiseksi, mikä on suuri huolenaihe tämän päivän yhteiskunnassa.

Puhaltimien ja ilmanvaihtolaitteiden energiatehokkuuden parantamiseksi Sodecan suunnitteluosasto on tasapainottanut puhaltimien energiankulutusta maksimiteholla yleisillä työalueilla. Tämä on vaatinut niiden käyrien sekä niiden esityksen uudelleenjärjestelyä tässä ja tulevissa Sodecan kuvastoissa.


KATSO TEHOKKAITA TUOTTEITA